3 veckor intensiv träning

Jag checkar idag in mig hos min pappa som bor i en liten stad i Frankrike som heter Morlaix. Jag kommer ha extremt mycket dötid och har därför fått ett intensiv träningsprogram från min PT.
Mina svagheter är kondition, snabbhet och balans vilket tanken nu är att de ska förbättras.

Jag satsar även på att hela min kropp då jag har lärt mig från min PT att när man som jag tränat på elitnivå tyvärr tränat fel och därför har mycket obalans i muskelsystemet. Få muskler kompenserar för andra som ej används men som måste aktiveras. Jag har idag tränat med honom i 3 månader och jag känner redan en stor förbättring. Jag känner mig starkare, jag kan slå hårdare vilket är till en fördel då jag kan spela mer offensivt.

Här nedan ser ni mitt 3 veckors intensivträningsprogram:

 

Romain och Jennifer Julprogram

Romain Schema

Vänligen gilla och dela: