Är websidan aktiv än?

Hej,
Jag undrar bara om det är ngn som kollar på denna webbsida? Den verkar vara lite död nämligen.
Jag är intresserad av quashträning + läger under 2016. Kan ni lägga ut lite information om detta?
Tack,
Andras

Hej Andras, 

Tack så mycket för din fråga. Jag var nämligen aktiv förra året med inläggen på sajten men jag tog en lång paus med skrivandet. Men eftersom att du skrev till mig idag så känner jag mig motiverad igen på att skriva .

Anledningen till att det inte blev så mycket liv här är att jag haft mycket att göra. Ändå har vi haft mellan 500 och 1000 besökare i månad, framförallt folk som är intresserad att hitta en ny partner. Se rubrik ”hitta en partner”.

Gällande träningar :

Jag och Adam ger privatlektioner samt kurser.

Här är datumen för de olika lägren kommande i år :

26/28 Feb   Nybörjareläger på Wasaclub

18/20 Mars   Elitäger på Wasaclub

4/7  Juli   Sommarcamp alla nivåer Wasaclub

11/14  Juli   Sommarcamp alla nivåer Roslagshallen

18/21  Juli   Sommarcamp alla nivåer Roslagshallen

 

Om du är intresserad av privatlektioner eller att vara med i en kurs kan du höra av dig till mig : romain@squashnow.se

HA det bra så länge

Mvh Romain