Back on track

Hej, det har varit lite uppehål här med inlägg och aktiviteten på sajten.

Först var det SM som varit i Örebro under SM veckan. Rasmus Hult slog Christian Drakenberg i final med 3/0 och blev på andra året i rad SM mästare. Anna-Carin Forstadius vann finalen mot Sofia Örneberg från Malmö.

Jag förlorade i semin mot Christian i en match där allt kändes jättekonstigt, jag hade stora svårigheter med i princip på allt i den här matchen och kände mig besviken och hjälplös.

Förra helgen spelades en av största PSA tävlimgar i Linköping, Case swedish Open. Nick Mathews slog en skadad Gregory Gaultier i final med 3/0.

Tävlingen bjöd på bra matcher, min favorit spelare var dock Adrian Waller. Engelsmanen bjöd på tekniskt spel och riktigt bra taktik tyckte jag. Tyvärr för honom så saknade han lite erfarenhet och förlorade i åttondefinal mot Marwan El Shorbagy. Men kom ihåg honom, han kommer att bli toppspelare inom några år.

Själv spelade jag kvalet mot Henrik Mustonen och såg inte bollen. Jag förlorade på knappt en kvart och det kändes superdåligt i kroppen. Något var uppenbart fel redan då. I helgen anmälde jag mig till Case Cup, en parallel tävling till PSA tävlingen, också i Linköping. Jag fick spela mot Jesper Skarman och vann med 3/0 men var tvungen att lämna WO efter hjärtklappning och värk i lungorna. 30 min efter matchen hamnade jag i sjukhuset för undersökning och fick sova där en natt.

Nu är jag back on track men tyvärr är det spelförbud i 3 veckor för mig.

Fler inlägg kommer denna vecka!

Må väl!

 

Vänligen gilla och dela: