Elitserien

Den andra elitseriehelgen är nu färdigspelad. Många toppspelare var på plats och det var många flera hårda matcher under helgen.

I tabellen är det jämt i botten och jämt i toppen! I botten har Teknova SK 8 poäng, Team Göteborg SK 7 poäng och Slätta Squash 5 poäng. Malmö SRC leder tabellen på 17 poäng, men de fem topplagen Malmö SRC, Roslagen SRC, Stockholms SK, Enkede SC och Intersquash Club ligger alla inom tre poäng! Malmö leder tack vare sin breda trupp, trots flera sjukdomar har Malmö spelare som kan ersätta och gå in och vinna matcher. Mitt eget lag Enskede motsvarade inte riktigt de högt ställda förväntningarna inför helgen då vi hade bästa möjliga lag på papperet. Men som sagt det är väldigt jämt i toppen och det är mycket kvar att spela om.

Elitserien i squash är jämnare och starkare än på många år!

Helgens match var Olli Touminen mot Rasmus Hult. Touminen vann med 3-2 men Hult var nära att vände underläge 0-2 till vinst. Trots förlust imponerade Hult stort på publiken och mycket starkt av Hult att pressa nr 26 i världen till fem game!

Se tabell och resultat från helgen: href=”http://squashse.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=78DA4166-57D8-4EF3-B99D-A1D85B0C9EB5&draw=28″>http://squashse.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=78DA4166-57D8-4EF3-B99D-A1D85B0C9EB5&draw=28

Nästa elitseriehelg är 17-18 Januari på roslagshallen och gärdets squash.

Vi ses då!
Stefan Adamsson

Vänligen gilla och dela: