Om oss

SquashNow grundades av Romain Tenant 2010. Romains kunnande har lagt grunden för bolagets verksamhet. Under åren har Romain tränat 100-tals kunder och fått dem att utveckla sin squash och insikt om denna.

Romain har tränat folk under 12 år och gått utbildningen i Frankrike för auktoriserad tränare under 1 år. Utbildningen omfattade fysik, motorik, koordination och teknik inom squash. Utöver detta har Romain varit en framgångsrik spelare på PSA-touren under 10 års tid. Han har spelat i franska landslaget och är i dagsläget en av spelarna i det svenska landslaget. Hans största merit i Sverige är att han vann SM-guld i januari 2013 efter vinst mot sverige-ettan.

Mattias Backman är fr.o.m. 2013 en del av SquashNow. Mattias har tränat folk under 6 år och har en bred erfarenhet av squash. Mattias har drivit en del projekt utanför squashen, men som är väldigt bra att ha kunskap om vid projektutveckling. Därav är Mattias den som skall driva Event och företagsdelen som nu öppnas inom SquashNow. Mattias kommer också, under ledning av Romain, att vara en del av det privata tränarteamet.

Adam Forsback är vår juniora tränare som har gått utbildning hos Romain för att säkerställa att kvalitén på all träning vi erbjuder motsvarar de krav som kunderna har. Han är en duktig och metodisk spelare som har tagit brons i junior-SM U17 samt presterat bra i andra olika tävlingar. Han kommer att ge privatlektioner till vuxna parallellt med Romain samt vara ansvarig för att utveckla juniorverksamheten.

Kommentera

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.