Racketlon VM : mot Poznan

Idag har jag och min VMlag partner Magnus Ryderstedt haft vår första och sista gemensam träning i racketlon innan VM som börjar imorgon i Poznan (Polen).

Vi lärde oss lite taktik på hur man ska placera sig på en badmintonbana. Det var bra och lärorikt. Det känns ändå för min del lite underligt att spela dem andra sporterna. Vi får se hur det går med dubbel eftersom att det är det som gäller i helgen.

Träning i racketlon med Magnus

träningensk

Jag tog lite bilder under flyget. Jag är flygrädd, jag har varit det i många år eftersom att det har hänt mycket otrevliga saker såsom nödlandning och paj motor under start. Då är det ganska skönt och avslappnande att dricka lite i flyget samtidigt som andra inte bryr sig för 5 öre.

 

vinIMG_2702

 

Nu har vi alla fall landat i Munchen och ska ta vårt flyg till Poznan om 5 timmar. Vad bättre än att ta en öl och kolla på VM live.

Jättetrevligt!

 

matthewsmunchensquashmunchen

 

Magnus ville säga några ord också så jag lämnar tangentbordet till honom:

”Jag sträcker lite på mig efter ”fegisen” Romains blyga ord om hur det känns nu innan vm. Några punkter *Vi har sen i Juni gått ner sammanlagt 18 kilo. * Vi har i detalj planerat denna resa och dess mål så länge jag kan minnas. * Vi har upprepade gånger detta år tränad racketlon. *Jag är halvpolack. * * Romain kommer också från ett annat land. Slutsats: Vi åker inte till Polen för att tävla, vi åker inte till Polen för att ha kul. Vi åker till F**** J***** Polen för att krossa, allt annat en 2 guld är en besvikelse//Coach

 

Vänligen gilla och dela: