VM silver

Vi fick silver!

Det har varit många långa och täta matcher här i Wraklow i helgen.

Jag fick spela VM i B i par och även med Sverige eftersom att de hade brist på spelare. I par förlorade vi första match och vann 2 matcher efter det. Men vi hade inte tränat så mycket och då var det svårt med placeringar och veta vem skulle göra vad.

Senare i helgen fick jag och Magnus Ryderstedt spela i landslaget med Sverige i herrar B. Det var lite svårt att komma på vad är bäste uppställningen. 2 herrsinglar, 1 damsingel och en dubbel ska spelas i varje möte. Magnus spelade i dubbel och jag fick spela herr singel 2.

Vi vann tidigare första match mot Polen 3. Sedan på lördag kväll vann vi mot Belgien 1. Det gav oss en plats till VM final mot Tyskland 2.

I laget spelade 1) Daniel Majetic 2) Romain Tenant , Dubbel Magnus Ryderstedt och Niklas Larsson, Dam Anneli Andersson/ Therese Malmberg.

Det var en ära för mig att vara med i detta lag och att spela VM final. Vilken premiär! Alla spelare var duktiga och jättetrevliga. Tyvärr räckte det inte hela vägen då Tyskland hade en jätteduktig tjej som tog massa poäng.

För min del vann jag min första pingis match mot Belgien med 11/1, jag förstod inte hur men det gick hela vägen. I squash har jag tappat 2 poäng på 3 matcher och höll nollan i finalen efter ha vunnit min första badminton match 12/10.

Det är faktiskt en helt annan sport att spela squash i racketlon eftersom att alla poäng räknas. Man vågar inte ta initiativ i framplan då är man rädd att missa. Man blir väldigt spänn till sista bollen även om motståndaren är mindre bra.

 

Ha det gott!

 

Vänligen gilla och dela: